Anpassa

Anpassa texten

Du ändrar textstorleken på webbplatsen genom att ändra inställningarna i webbläsaren.

I de flesta moderna webbläsare gör du det genom att hålla ner Ctrl-tangenten och snurra på mushjulet. Fungerar inte det hittar du alternativ för att ändra textstorlek i webbläsarens menyer:

  • Firefox: välj Visa och därefter Textstorlek. Du kan också använda Ctrl-tangenten tillsammans med + eller -.
  • Internet Explorer 7 eller högre: välj Sida och därefter Zooma. Du kan också använda Ctrl-tangenten tillsammans med + eller -.
  • Chrome: välj skiftnyckeln (Anpassa Chrome) och därefter Zooma in. Du kan också använda Ctrl-tangenten tillsammans med + eller -.
  • Safari: välj Innehåll och därefter Zooma bara text. Du kan också använda Ctrl-tangenten tillsammans med + eller - eller välja Innehåll och zooma in/ zooma ut.
  • Opera: välj Visa och därefter Zoomfaktor. Du kan också använda tangenterna + och -.

Om du har en Mac ersätts Ctrl-tangenten av Commando-tangenten (kringlan).

Jobbmöjligheter

Ett nytt intressant jobb är en god anledning att flytta till Värmland. Det behövs många fler värmlänningar inom flera av länets branscher..

Personlig rådgivning

Vi vill ge dig värdefull information om hur det är att leva och bo i Värmland. Här hittar du länkar och annan nyttig information. Läs mer

#Skönavärmland

Det finns säkert något du tycker är extra skönt med Värmland. Ta en bild, lägg upp den på Instagram och tagga #skönavärmland. Sedan är det bara att njuta.

Läs mer

Värmlands
att-göra-lista

Värmlands att-göra-lista är ett av verktygen för att genomföra det vi gemensamt har kommit överens om i Värmlandsstrategin.

Läs mer