Boende

Värmland har många olika typer av boende att erbjuda. Rendering: Wingårdhs Arkitektkontor AB.
Värmland har många olika typer av boende att erbjuda. Rendering: Wingårdhs Arkitektkontor AB.

Boende

Ta en titt på Värmlandskartan. Då förstår du också att du har oändliga möjligheter att hitta det boende som passar bäst för dig.

Du kan bosätta dig i en central lägenhet i Värmlands största stad Karlstad, köpa ett charmigt hus i de äldre stadsdelarna eller flytta in i en villa i stadens ytterkanter. Du kan också rikta blicken mot en mindre ort eller söka efter ditt drömhus på landsbygden. I Värmland finns herrgårdar och lantbruk med tillhörande uthus och tomt- och skogsmark som behöver vård och engagemang av nya ägare. Här finns också de mindre torpen och hus med egen sjötomt, brygga och badplats.
Vill du ha det mesta av det bästa hittar du enkelt en kombination där du kan bo centralt i en stad med naturen nära och snabbt tillgänglig. Det är en av de största fördelarna med att bo här i Värmland!

 

Jobbmöjligheter

Ett nytt intressant jobb är en god anledning att flytta till Värmland. Det behövs många fler värmlänningar inom flera av länets branscher..

Personlig rådgivning

Vi vill ge dig värdefull information om hur det är att leva och bo i Värmland. Här hittar du länkar och annan nyttig information. Läs mer

#Skönavärmland

Det finns säkert något du tycker är extra skönt med Värmland. Ta en bild, lägg upp den på Instagram och tagga #skönavärmland. Sedan är det bara att njuta.

Läs mer

Värmlands
att-göra-lista

Värmlands att-göra-lista är ett av verktygen för att genomföra det vi gemensamt har kommit överens om i Värmlandsstrategin.

Läs mer